Lentekamp Jonge mantelzorgers (8 t/m 12 jaar)

Ga mee op kamp in de meivakantie!Y Camps (onderdeel van YMCA Nederland) organiseert van vrijdagavond 3 mei t/m zondagmiddag 5 mei een feestelijk kamp voor jonge mantelzorgers van 8 t/m 12 jaar.

Voor wie?Jonge mantelzorgers zijn kinderen die opgroeien met zorgen thuis als gevolg van een (chronisch) ziek, beperkt of verslaafd gezinslid. Zorgen kan inhouden dat een kind zelf zorgt voor een ander, maar ook dat hij zich zorgen maakt of zorg mist.Wat gaan we doen?Tijdens het kamp ligt de nadruk op ontspanning en weer even kind zijn. Ook kunnen ze met elkaar kletsen of ervaringen uitwisselen. Het belooft een feestelijk kamp te worden waarbij Sinterklaas, Kerstmis en Pasen zomaar eens op een dag kunnen vallen…Waar is het en wat kost het?De groepsaccommodatie ‘Het Boshuis’ staat in Driebergen, midden in het bos met veel speelruimte eromheen. Er is plek voor 20 kinderen en de kosten zijn 35 euro per kind. Het kamp wordt begeleid door een ervaren en enthousiaste staf.

Vragen?
Y Camps is onderdeel van YMCA Nederland en organiseert al ruim 25 jaar kampen voor kinderen die extra begeleiding nodig hebben. Voor vragen zijn ze bereikbaar via 035-6668777 en info@ycamps.nl.

Aanmelden kan via de website: www.ycamps.nl/jmzlentekamp

  • Driebergen, Het Boshuis

Title

Content