Voor professionals

Voor Mantelzorg Nieuwegein is het van groot belang om samen te werken met zorgorganisaties en het voorliggend veld. Mantelzorgers herkennen zich vaak niet in de term mantelzorg. Jij als professional of vrijwilliger ziet de zorgvrager met bijbehorende mantelzorger. Hoe fijn is het voor de mantelzorger om herkend en erkend te worden in die rol en dan ook nog te horen dat er een organisatie speciaal voor hem of haar is?

Heeft u vragen in het algemeen of voor een specifieke casus? Neem gerust contact met ons op! Ook komen we graag bij u op locatie een voorlichting geven over het thema mantelzorg en/of onze organisatie en hoe wij samen zouden kunnen werken.

Eens per jaar op een zaterdag rond 10 november, de landelijke dag van de mantelzorg, organiseren wij een informatiemarkt voor mantelzorgers. Hier komen gemiddeld zo rond de 800 bezoekers op af. Wij bieden alle organisaties die iets kunnen betekenen voor de nieuwegeinse mantelzorgers hier gratis een stand aan! Neem gerust contact op als je jouw organisatie ook hier onder de aandacht zou willen brengen.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Hieronder kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief voor professionals.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal 1 keer per maand nieuws over onze organisatie, activiteiten en meer.